Referat fra bestyrelsesmøde d. 2. august

Til stede var: Allan, Birger og Steen.

Afbud fra: Lars og Jesper.

· Kasseren oplyste at der forventes et overskud på 13-14000 kr. for sæsonen 21/22.

· Det blev vedtaget at melde klubben ind i DGI fra 1/1 -2023 Årlig udgift ved dette er 15,-pr. medlem.

· Vi afventer et udspil fra Anders Jørgensen vedr. projekt ”Åben hal”. Der er p.t. flere spørgsmål end svar omkring projektet. Den sidste melding fra Anders er:

· ”Vi regner med at starte det op på mandag den 22. august. Det er stadigvæk    planen, at der skal være for 4. til 9. klasse - mandag og onsdag  kl. 14-15:30.”

· Peter Bløcher har tilbudt bestyrelsen hjælp til en kampagne for at tiltrække nye medlemmer, der bl.a. indebærer muligheden for gratis prøvemedlemsskab hele september.

· Jesper har oprettet Møn Bordtennisklub på facebook med en side, som meget gerne må deles.

· Bestyrelsen håber det nye tiltag med spilletid Lørdag kl. 12-14 bliver en succes

· Det aftaltes at Jesper overtager Erik Kjølbyes rolle med mailinformation. Vi vil meget gerne takke Erik for det store arbejde han har udført for os.