Referat bestyrelsesmøde onsdag d. 26.11 kl. 11:30 i Møns hallerne.

Tilstede: Allan, Birger og Erik.

1. Allan har haft kontakt til Bordtennis Danmark. Fra dem har vi modtaget en kredit nota på 9.750 kr. uden yderligere forklaring. Spørgsmålet er om de har opgivet den store opkrævning til os, og om vi kan forsætte medlemskab med en lav betaling. Hvis ikke ønsker vi udmelding.

Allan foretager den forsatte kontakt til Bordtennis Danmark.

2. Vi tilbyder et passivt medlemskab for dem der ikke for tiden vil spille, så de forsat har kontakt til foreningen. Pris 100 kr. som skal indbetales på foreningens konto nr. i Møns Bank: 6140 4059687 med angivelse af navn på indbetaler.

3. Sidste spilledag før jul er onsdag d. 9.12. Her vil vi lave en julekonkurrence med fine præmier. Vi må maksimalt være 30 deltagere, så tilmelding til Allan er nødvendig. Sig det til ham, ring 22 15 89 33 eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .

Medlem af